loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

TIJD VOOR ACCOUNTANTS

Als accountants- of administratiekantoor is het belangrijk dat jullie de zaken op orde hebben. Irrus.nl helpt je bij de inrichting van de digitale dossiers en optimaliseert de bedrijfsprocessen binnen jullie SharePoint omgeving. Wij maken tijd voor accountants.

Lees meerDemo aanvragen

Sharepoint DMS VOOR ACCOUNTANTS

Van het digitaal aanmaken en ondertekenen van documenten tot een planbord voor de jaarrekening- en verloningsdiensten. Met een branchespecifiek DMS systeem houd je aan het einde van de dag meer tijd over voor klanten én creëer je inzicht in essentiële processen.

DEZE BEDRIJVEN GEBRUIKEN IRRUS:

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM (DMS) VOOR ACCOUNTANTS

De implementatie van een DMS systeem in SharePoint Online, inclusief koppeling met een CRM-systeem of projectadministratie, biedt accountants- of administratiekantoren verschillende voordelen:

Digitale dossiervorming

Met vaste (mappen)structuur per klant/project 

Documentcreatie

Documenten kunnen makkelijk worden opgemaakt op basis van je eigen Office templates en met de gegevens uit je CRM; maak met 1 druk op de knop een opdrachtbevestiging jaarrekening of een cliëntacceptatieformulier 

Teams integratie

Zoekfunctie en documentbibliotheken direct te gebruiken in Teams

Extern delen

Geef je klant inzage in het permanent dossier en laat stukken digitaal aanleveren

Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen; start een ondertekenverzoek vanuit je digitaal klantdossier; ondertekende stukken worden automatisch opgeslagen na ondertekening 

CRM integraties

Je klanten en projecten uit CRM vormen de basis voor de dossierstructuur in SharePoint

Snel zoeken & vinden

Uitgebreide zoekfunctie met filters op bijvoorbeeld boekjaar, verantwoordelijk accountant, etc.

E-mailarchivering

Sla inkomende e-mail vanuit Outlook op in het klantdossier

Automatische workflows

Automatiseer repeterende taken en hou meer tijd over voor je klant met custo workflows en ‘low-code apps’

De 6 voordelen van een DMS in Microsoft 365

Met een goed ingericht en gekoppeld DMS worden de werkprocessen voor accountants en administratiekantoren een stuk efficiënter. Bekijk alle 6 voordelen van een Document Management Systeem van Irrus.

TIJD VOOR INTEGRATIE

Integreer de favoriete tools en CRM-systemen van jouw accountantskantoor met SharePoint. Schakel met één klik tussen klantdossiers vanuit CRM, Office, Teams en Outlook. Bekijk onze koppelingen voor accountants- en administratiekantoren via onderstaande button.

Sharepoint DMS Irrus

TIJD VOOR EFFICIËNTIE 

Switchen naar nieuwe technologie en software? Nee hoor. Blijf werken in je favoriete Office applicaties en ervaar wat efficiëntie kan doen. Verminderde kans op fouten, het eenvoudig opslaan en toevoegen van bijlagen in klantdossiers en uniformiteit in communicatie.

TIJD VOOR VEILIGHEID

Online de zaken op orde hebben is cruciaal voor een groeiend accountantskantoor. Beveilig digitale klantdossiers door autorisatierollen toe te wijzen, log veilig in met MFA en waarborg het informatiebeleid door deze te implementeren in het DMS.

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.