loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

SHAREPOINT DMS

Een SharePoint Document Management Systeem van Irrus, geeft een volledig antwoord op je opslagbehoefte van de ‘ongestructureerde data’ zoals documenten, e-mails, notities en taken, gerelateerd aan je klanten, sales, projecten en werkprocessen. Alle bestanden veilig opgeslagen en beschikbaar in je eigen SharePoint Online omgeving, in een structuur die optimaal aansluit op je werkprocessen. 

Lees meerDemo aanvragen

Sharepoint Document MANAGEMENT Systeem van Irrus

Microsoft 365 is de zakelijke standaard voor het maken, opslaan, delen van en samenwerken met ‘ongestructureerde’ gegevens. Aan de andere kant is je CRM pakket, met stamgegevens van je klant, project en contacten, sterk in de opslag en ontsluiting van de ‘gestructureerde data’ van de klanten en projecten.

Het SharePoint DMS van Irrus brengt deze twee werelden bij elkaar en vormt zo een compleet digitaal klant- en/of projectdossier voor bestandsopslag en -uitwisseling tussen medewerkers, klanten en projectteams.

Koppel SharePoint met jouw CRM

Door SharePoint te koppelen met je (gestructureerde) stamgegevens uit CRM,  maak je in SharePoint Online/Microsoft 365 automatisch documentbibliotheken aan voor je klanten, projecten of contacten. Irrus kan SharePoint integreren met ieder CRM pakket (zoals Simplicate, AFAS, Teamleader, Dynamics 365).  

Standaard klantmappen

Iedere bibliotheek krijgt een vaste mappenstructuur, zodat alle gerelateerde bestanden gestructureerd worden opgeslagen. Toegangsrechten worden automatisch toegekend en documenten kunnen makkelijk worden gemaakt met gegevens uit je CRM. 

Automatische klantdossier sharepoint

Voordelen SharePoint DMS van Irrus

Een complete document management inrichting in SharePoint Online, inclusief koppeling met een CRM systeem of projectadministratie, biedt mogelijkheden zoals: 

Digitale dossiervorming

Met vaste (mappen)structuur per klant/project 

Documentcreatie

Sjabloonbeheer en standaard document templates

Automatische workflows

Automatiseer repeterende taken en hou meer tijd over voor je klant 

Extern delen

Werk samen met je klanten en deel gemakkelijk de juiste bestanden

Digitaal ondertekenen

Onderteken documenten digitaal met de integratie van ValidSign

Teams integratie

Zoekfunctie en documentbibliotheken direct te gebruiken in Teams

Snel zoeken & vinden

Met de zoekfunctie van Irrus vind je snel belangrijke documenten!

E-mailarchivering

Sla inkomende e-mail rechtstreeks vanuit Outlook op in het klantdossier

CRM integraties

Je klanten en projecten uit CRM vormen de basis voor de dossierstructuur in SharePoint

De 6 voordelen van een DMS in Microsoft 365

Met een goed ingericht en gekoppeld DMS worden de werkprocessen voor accountants en administratiekantoren een stuk efficiënter. Bekijk alle 6 voordelen van een Document Management Systeem van Irrus.

onze CRM koppelingen

Lees meer over onze documentmanagement-oplossingen in SharePoint en Teams, inclusief een integratie met jouw klant- of projectadministratie. Irrus kan vrijwel elk CRM systeem koppelen met SharePoint. Bekijk enkele veelgebruikte integraties:

Andere koppelingen

Irrus kan koppelen met ieder ERP of CRM pakket met een ‘API’. Ben je benieuwd of we ook jouw bedrijfsapplicaties kunnen integreren?
Vraag het ons!

Onze Branches

Onze klanten zitten verspreid in diverse branches. Hierdoor hebben wij al standaard oplossingen beschikbaar voor onderstaande branches. Mogen wij ook tijd maken voor jou? 

Accountants

Marketing- en Mediabureaus

ICT-Bedrijven

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden van het SharePoint Document Management Systeem van Irrus? Neem direct contact met ons op!