loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

MICROSOFT 365 SPECIALIST

Irrus.nl is jouw Microsoft 365 cloud specialist. Samen werken we aan klantgerichte oplossingen die standaard werkprocessen versnellen én verbeteren.

Lees meerOns team

HET DIGITALE HART VAN JOUW ORGANISATIE

Werken vanuit de cloud is tegenwoordig de norm. We verwerken  belangrijke gegevens, werkprocessen en projecten in deze online omgeving. Ofwel, het digitale hart van de organisatie waar alles gebeurt. Des te belangrijker dat deze processen en gegevens op een gestructureerde manier worden gebruikt en verwerkt. Helaas is dat vaak niet het geval. 

WILDGROEI AAN DOCUMENTEN

Documenten die niet gevonden kunnen worden, dubbele klantgegevens en herhaalde werkzaamheden doordat verschillende afdelingen aan één project werken – allemaal op hun eigen manier. Deze zaken kosten je onnodig veel tijd en energie. Dat terwijl tijd ons meest kostbare goed is.

Tijd voor een oplossing.

Sharepoint DMS Irrus

Wij maken tijd

Bij Irrus.nl begrijpen wij als geen ander dat tijd kostbaar is. Want als we minder tijd hoeven te besteden aan taken die geautomatiseerd kunnen worden, houden we meer tijd over voor elkaar. Wij geloven er daarom in dat iedere seconde, iedere minuut die je op een dag kan besparen aan handmatige en herhaalde werkzaamheden, een waardevolle investering in jouw onderneming is.

Ontdek wat meer tijd kan doen voor jouw organisatie door automatische dossiervorming en documentcreatie.

Onze werkwijze

Twee woorden: proactief en efficiënt. Wij denken proactief met je mee en bieden je een efficiënte oplossing. Een oplossing die past binnen de organisatie en jullie manier van werken. Dat geeft jou een vertrouwd gevoel en wij zijn ervan verzekerd dat jij aan het einde van de dag tijd overhoudt. Ontdek manier van werken.

EEN GEOPTIMALISEERDE MICROSOFT 365 OMGEVING

Benut jij het volle potentieel van Microsoft 365? Zo niet, dan laat je een hele hoop tijd verloren gaan. Met onze oplossingen versterken wij het hart van de organisatie. Zodat zowel medewerkers als klanten effectief samen kunnen werken. Dit zijn onze oplossingen:

WERK MOEITELOOS SAMEN

Werk moeiteloos samen met klanten, partners en collega’s dankzij Irrus’ SharePoint DMS. Perfect geordend en altijd up-to-date in de cloud.

 

VERHOOG MEDEWERKERS BETROKKENHEID

Verhoog medewerkersbetrokkenheid, innovatiekracht en kennisdeling binnen jouw organisatie. Kies voor een interne nieuwsvoorziening, Smoelenboek en kennisbank ingericht in Microsoft 365.

OPTIMALISEER BEDRIJFSPROCESSEN

Overtref klantverwachtingen en houdt meer tijd over aan het einde van de dag. Met low-code en no-code verbeteren wij de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie.

Ons team

Enthousiaste klantverbinders en –reisbegeleiders die graag tijd vrij maken voor jou. Dát is team Irrus. Wil jij meer weten over de digitale werkplek van Irrus.nl? Geef ons een belletje  of kom eens langs voor een kop koffie op kantoor!

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.