loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

ONZE WERKWIJZE

Niet iedereen is bekend met alle mogelijkheden van Irrus  365.
Laat ons je helpen bij het inrichtingen van een Microsoft SharePoint omgeving die bij jou en de organisatie past. 

LEES MEERDEMO AANVRAGEN

1. VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Ieder DMS richten wij op maat in, met de best practices uit jouw branche. Wij laten je vervolgens zien wat de mogelijkheden zijn van het DMS, gekoppeld met de CRM-toepassing van jouw organisatie. Positief verrast? Dan praten we pas verder.

2. GRONDIGE ANALYSE & PASSEND ADVIES

Wij denken met je mee. Welke oplossingen passen bij jullie werkwijze en bedrijfsdoelen? Welke structuur sluit hier het beste op aan? Onze Klantreisbegeleider bekijkt samen met jou de werkprocessen en komt vervolgens met een gepaste oplossing. Van onderzoek tot implementatie de Klantreisbegeleider helpt jou op weg. 

3. BESTAANDE MAPPEN OVERZETTEN

Moeten er nog een hoop bestaande mappen worden overgezet? Wij helpen je de mappen en dossiers van fileshares of 3rd-party DMS systemen over te zetten naar het SharePoint DMS. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

4. IMPLEMENTATIE DMS

Wij begeleiden jou gedurende het implementatieproces, van begin tot eind. Wij streven ernaar om de inrichting binnen drie weken op te leveren. Binnen vier weken* profiteer je van alle voordelen die gestructureerde dossier- en documentcreatie je bieden.

In een doorlooptijd van 4 weken (*) is het nieuwe SharePoint DMS ingericht en gekoppeld aan de bestaande CRM toepassing. Wij geven een uitgebreide tour aan de (kern)gebruikers op kantoor. 

5. EVALUEREN, BIJSTUREN EN UITBREIDEN

Na oplevering is het tijd om te finetunen. Zijn er nog puntjes die je liever anders ziet? Ook houden onze experts zich constant bezig met de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft 365. Kan je meer tijd besparen dankzij een nieuwe update of datakoppeling? Dan vertellen wij je dat.

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.