loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Procesoptimalisatie

Maak tijd vrij voor je klanten

Workflow en integratie

Akkordeer belangrijke documenten eenvoudig via e-mail of Teams. Synchroniseer documenten uit CRM naar SharePoint. Notificeer je klant of medewerker of bepaal automatisch de status van een project. Wij helpen je graag om veelgebruikte werkprocessen te stroomlijnen of te digitaliseren met behulp van de krachtige out-of-the-box functies van Microsoft 365.

Document automatisering

Maak documenten, Excel sheets en PowerPoint presentaties met een druk op de knop. Volledig in uw eigen huisstijl en direct ingevuld met de juiste klant of projectgegevens uit uw CRM of ERP. Met onze oplossingen voor documentcreatie en sjabloonbeheer ben je altijd consistent in huisstijl en schrijfstijl.

Digitaal ondertekenen

Kies je nog steeds voor handtekeningen op papier? De digitaal ondertekenen oplossing van ValidSign gaat verder dan de digitale handtekening. Door het automatiseren van het ondertekenen van documenten kun je bedrijfsprocessen op eenvoudige wijze automatiseren. 

Bekijk deze video met een integratie voorbeeld. Door een integratie tussen de CRM- en projectadministratie van Simplicate, worden alle documenten uit Simplicate automatisch opgeslagen in het corresponderende klantdossier in SharePoint Online.