loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Sharepoint DMS voor Ingenieurs

Irrus helpt moderne projectmatig werkende organisaties zoals ingenieurs- en consultancybedrijven bij de inrichting van hun digitale werkplek. Zo profiteer jij maximaal van de mogelijkheden van Microsoft 365 en SharePoint.

Lees meerDemo aanvragen

WIJ MAKEN TIJD VOOR INGENIEURS

Ingenieursbureaus leveren diensten aan andere bedrijven met betrekking tot de begeleiding van technische projecten.Irrus helpt bij het optimaliseren van de online bedrijfsprocessen binnen jouw eigen Microsoft 365 omgeving. Van het automatisch aanmaken van projectdossiers tot een geautomatiseerde inrichting van Teams voor je projecten, bevorderen wij de samenwerking in je projectteams en zorgen voor structuur in de documentopslag.

DEZE BEDRIJVEN GEBRUIKEN IRRUS:

DOCUMENT MANAGEMENT VOOR INGENIEURS

Je wilt er zeker van zijn dat jouw kantoor over de juiste technologie en middelen beschikt om projectinformatie vast te leggen, beheren, te delen en te beveiligen. Een DMS (Document Management Systeem) helpt je die zekerheid te waarborgen. Daarnaast kent het DMS van Irrus nog andere voordelen:

Digitale klantmap

Elk project kent een vaste (mappen)structuur met digitale dossiervorming

Sjabloonbeheer

Sjabloonbeheer en documentcreatie; maak met 1 druk op de knop een PID, overdrachtsformulier of statusrapportage 

Teams integratie

Zoekfunctie en documentbibliotheken direct te gebruiken in Teams

Extern delen

Extern delen en samenwerken; geef je projectteam altijd en overal toegang tot de projectdossiers, zonder extra kosten voor de externe teamleden.

Digitale handtekening

Digitaal ondertekenen; start een ondertekenverzoek vanuit je digitaal projectdossier; ondertekende stukken worden automatisch opgeslagen na ondertekening 

CRM integraties

Met Irrus kun je vanuit jouw CRM direct doorklikken naar het projectdossier

Snel zoeken & vinden

Uitgebreide zoekfunctie met filters op bijvoorbeeld projectleider, status of projecttype.

E-mails gekoppeld

Koppel aan je projectdossier en sla relevante e-mails op vanuit Outlook

Automatische workflows

Verminder handelingen en fouten door middel van geautomatiseerde documentstromen

De 6 voordelen van een DMS in Microsoft 365

Met een goed ingericht en gekoppeld DMS worden de werkprocessen voor accountants en administratiekantoren een stuk efficiënter. Bekijk alle 6 voordelen van een Document Management Systeem van Irrus.

TIJD VOOR INTEGRATIE

Richt je je DMS goed in, gekoppeld aan een CRM-applicatie, dan worden werkprocessen een stuk efficiënter. Tegelijkertijd kunnen er met deze koppeling unieke workflows
worden ingericht: van digitaal ondertekenen van opdrachtbevestigingen tot aan het
samenvatten van belangrijke gegevens als startpagina van je klantdossier. Bekijk onze meest gebruikte koppelingen voor ingenieurs- en consultancybureaus:

Sharepoint DMS Irrus

TIJD VOOR EFFICIËNTIE 

Met Irrus heb je als ingenieur sneller inzicht in documenten, klantdossiers en administratie. Digitaal en automatiseer je standaard werkprocessen samen met Irrus. Zo hou jij meer tijd over voor belangrijke zaken.

TIJD VOOR VEILIGHEID

Irrus neemt de tijd voor het optimaliseren van de veilgheid en betrouwbaarheid van jouw SharePoint omgeving. Verzeker de veiligheid van projectdossiers door autorisatierollen toe te wijzen, aanmelden met MFA (Multi-Factor Authenticatie) en waarborg het informatiebeleid door deze te implementeren in het DMS.

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.