loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Ontdek de kracht van een geïntegreerd SharePoint DMS

Lees blog

Irrus nodigt u van harte uit voor een inspirerend en informatief webinar op 8 oktober 2024. Tijdens dit webinar laten we zien hoe een goed ingericht en geïntegreerd SharePoint Document Management Systeem (DMS) uw werkprocessen kan optimaliseren en aanzienlijke tijdbesparingen kan opleveren. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe u maximale waarde uit uw klantdataset kunt halen.  

Wat kunt u verwachten?  

 1. Demonstratie van SharePoint DMS
  We beginnen met een uitgebreide demonstratie van ons SharePoint DMS. U krijgt een duidelijk beeld van hoe onze oplossing werkt en hoe deze perfect aansluit op de specifieke behoeften van uw accountantskantoor.
 2. Kracht van CRM-integraties
  Ontdek de voordelen van het koppelen van SharePoint met uw CRM-systeem, zoals Simplicate. Deze integratie zorgt voor een naadloze stroom van gegevens en documenten, waardoor u altijd up-to-date en goed georganiseerd blijft.
 3. Nieuwe Outlook-plugin
  We introduceren onze nieuwe Outlook-plugin, waarmee u eenvoudig e-mails kunt opslaan in de digitale klantdossiers. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een betere organisatie en toegankelijkheid van belangrijke correspondentie.
 4. Integraties binnen het applicatielandschap
  Leer hoe onze integratie met andere systemen, zoals Hix, uw kantoorcommunicatie en klantinteracties stroomlijnt. Deze naadloze integraties zorgen voor efficiëntere werkprocessen en een aanzienlijke tijdsbesparing.
 5. Toekomstige mogelijkheden met AI en data-analyse
  Krijg een sneak preview van de toekomst en ontdek hoe AI en data-analyse uw werkprocessen verder kunnen verbeteren. We laten zien hoe u waardevolle inzichten uit uw data kunt halen en uw workflow kunt optimaliseren.
 6. Optimalisatie van werkprocessen
  We demonstreren hoe verschillende werkprocessen, zoals digitale dossiervorming, verwerking van inkomende post en e-mail, documentcreatie en sjabloonbeheer, en digitaal ondertekenen, moeiteloos kunnen verlopen binnen het SharePoint DMS van Irrus.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is speciaal ontworpen voor accountants en financiële professionals die hun werkprocessen willen optimaliseren en tijd willen besparen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en integraties. Of u nu een klein accountantskantoor runt of deel uitmaakt van een groter bedrijf, dit webinar biedt waardevolle inzichten en praktische oplossingen.

Praktische informatie

Datum: 8 oktober 2024
Tijd: 10:00 – 11:30 uur
Locatie: Online (u ontvangt een link na aanmelding)

Meld u nu aan!


Mis deze kans niet om uw kennis te verrijken en uw werkprocessen te verbeteren. Schrijf u vandaag nog in voor ons webinar en ontdek de voordelen van een geïntegreerd SharePoint DMS voor uw accountantskantoor.

Inschrijven voor het webinar


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via email@example.com of bel ons op 123-456-7890.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 8 oktober!

Webinar - Moderne accountant

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lees ook onze andere recente blogs: