loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Irrus feliciteert baskuul met welverdiende Cloud Award

Lees blog

Tijdens de elfde editie van de Exact Cloud Award-verkiezing heeft Baskuul Adviseurs de felbegeerde Cloud Award in ontvangst mogen nemen. Dit prijzenswaardige succes is een erkenning van hun innovatieve kracht en samenwerkingsvermogen in de accountancysector.

 

Baskuul Adviseurs heeft zich onderscheiden door een zeer complexe datamigratie vanuit Hyarchis naar Irrus 365 SharePoint DMS. Dit hebben zij naadloos geïntegreerd met Exact Online. Deze slimme combinatie heeft de deur geopend naar efficiënter werken en heeft Baskuul Adviseurs geholpen om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Deze innovatieve manier van werken is door Exact beloond met de Cloud Award.

 

De Exact Cloud Award is een prestigieuze prijs die accountantskantoren erkent voor hun uitmuntende inzet en vooruitgang op het gebied van cloud-gebaseerde technologie. De winnaar wordt gekozen op basis van innovatie, samenwerkingsvermogen en het vermogen om cloud-technologie effectief te benutten.

 

Irrus.nl, als leverancier van Irrus 365 SharePoint DMS en een partner in dit succesverhaal, feliciteert Baskuul Adviseurs van harte met hun onderscheiding. Het team van Irrus.nl is trots dat onze oplossing heeft bijgedragen aan het succes van Baskuul Adviseurs en kijken ernaar uit om hen te blijven ondersteunen bij hun toekomstige innovatieve projecten.

 

Voor meer informatie over Irrus.nl en hun diensten neem contact op met Niels Vervoort van Irrus.nl