loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Irrus 365 – Optimalisatie voor Baskuul’s Document Management en CRM

Lees blog

Ontdek de Toekomst van Bedrijfsinnovatie met Irrus 365 – Een Succesverhaal voor Baskuul!

Baskuul, een toonaangevende speler in de financiële sector, stond voor de uitdaging om hun verouderde on-premise document management systeem (Hyarchis) te moderniseren en te migreren naar een meer flexibele en schaalbare oplossing in de cloud. Ze gaven Irrus.nl het vertrouwen en maakte ook de overstap maken naar een geïntegreerd Customer Relationship Management (CRM)-platform voor optimaal beheer en benadering van hun klantrelaties.

Wat Brengt Irrus 365:
Met Irrus 365 als drijvende kracht achter hun digitale transformatie, heeft Baskuul niet alleen de voordelen van cloudgebaseerd werken kunnen omarmen, maar genieten ze ook van een naadloos geïntegreerd platform.

De Overgang (Data Transitie):
Het Irrus.nl-team heeft de DMS-migratie van Hyarchis DM naar SharePoint DMS in goede banen geleid. Deze overgang betekende niet alleen een revolutie in documentbeheer, maar ook de geboorte van gestroomlijnde klantdossiers die klaar zijn voor de toekomst.

De Toekomst:

Efficiëntie in Overvloed: Met Irrus 365 zal Baskuul getuige zijn van een explosie van operationele efficiëntie. Vergeet omslachtige processen – deze worden vervangen door gestroomlijnde workflows die de snelheid van het bedrijf stimuleren.

Flexibiliteit van de Cloud:
De overstap naar de cloud opent de deur naar een nieuwe wereld van flexibiliteit. Teams zullen naadloos samenwerken, waar ze ook zijn, met verbeterde toegankelijkheid en grenzeloze samenwerkingsmogelijkheden.

Klantenliefde:
Irrus 365 zal klantdossiers omvormen tot gestructureerde meesterwerken. Baskuul zal in staat zijn om hun klanten een ongeëvenaarde service te bieden, met nauwkeurige rapportage en een glimlach van klanttevredenheid als resultaat.

Toekomstbestendig Ondernemen:
De investering in Irrus 365 betekent dat Baskuul klaar is voor de toekomst. Flexibel aanpassen aan veranderingen en technologische trends wordt de norm, waardoor ze altijd een stap voor blijven.

Samenvatting:
Baskuul en Irrus.nl bundelen hun krachten voor een revolutie in bedrijfsprosessen voor moderne accountants. Met Irrus 365 zetten ze de koers uit naar een toekomst vol innovatie, efficiëntie en klantgerichtheid. Stap ook aan boord en ontdek hoe Irrus 365 de sleutel is tot het ontgrendelen van ongekende zakelijke operationele efficiëntie!