loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

ons talent

Samen werken we aan klantgerichte oplossingen die standaard werkprocessen versnellen en verbeteren

klantverbinder

Lenneke

Lenneke legt verbinding tussen de klant en Irrus.nl. Ze is empathisch, sociaal en absoluut een netwerker met oprechte interesse. Door goed te luisteren, kort en bondig de kernpunten samen te vatten, is ze in staat tijdens een gesprek de overeenkomsten te vinden met de klant. Het voelt als een heel natuurlijk proces.

klantreisbegeleider

Niels

De klantreis brengt Niels helder in kaart. Hij heeft kennis van zaken, is tactvol en onderzoekt met open houding naar oplossingen voor de uitdagingen van de klant. Niels helpt de beleving van de (potentiële) klant op de juiste manier te begeleiden gedurende het gehele klantproces.

Code Commissie

Paul

Als Code commissie draagt Paul de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van alle techniek achter de schermen. Paul is loyaal, accuraat en toegewijd. Hij draagt zorg voor de brandstof van de innovatie.

klantsupporter

Sten

Wensen komen binnen bij support en Sten zorgt voor de afhandeling.  Sten is oprecht, innovatief en humoristisch. Het woord supporter zegt van hem, dat hij altijd steunt in waar dat nodig is.

klantwensvertaler

Sjoerd

Samen met de klant brengt Sjoerd de wensen en oplossingen in kaart. Hij is optimistisch, kundig en betrouwbaar. Met hem komen jouw wensen in vervulling.

Werken bij Irrus.nl!

Aan jouw toekomst werken? Dan is werken bij ons wat voor jou. Jij gaat werken met de nieuwste snufjes op gebied van Microsoft 365. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande button.