loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

TIJD VOOR JOUW DIGITALE WERKPLEK

Ontdek wat tijd kan doen voor jouw onderneming. Profiteer maximaal van de mogelijkheden van Microsoft 365. Zoek, archiveer en sla al je documenten op in één centraal systeem.

ONTDEK HOEBOEK AFSPRAAK

ZIJ MAKEN AL SUCCESVOL GEBRUIK VAN IRRUS

TIJD VOOR EEN OPLOSSING

Benut jij het volle potentieel van Microsoft 365? Zo niet, dan laat je een hele hoop tijd verloren gaan. Met onze oplossingen versterken wij het hart van de organisatie. Zodat zowel medewerkers als klanten effectief samen kunnen werken. Dit zijn onze oplossingen:

SHAREPOINT DMS

Werk moeiteloos samen met klanten, partners en collega’s dankzij Irrus’ SharePoint DMS. Perfect geordend en altijd up-to-date in de cloud.

g

Sharepoint INTRANET

Verhoog medewerkersbetrokkenheid, innovatiekracht en kennisdeling binnen jouw organisatie. Kies voor een interne nieuwsvoorziening, Smoelenboek en kennisbank ingericht in Microsoft 365.

Procesoptimalisatie

Overtref klantverwachtingen en houd meer tijd over aan het einde van de dag. Met low-code en no-code verbeteren wij de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie.

Wij maken tijd

Dagelijks staan ondernemers weer voor nieuwe digitale uitdagingen. Hoe kan ik blijven innoveren? En hoe optimaliseren we de bedrijfsprocessen binnen onze organisatie? Wij denken met je mee en vertalen jouw vraagstukken naar een efficiënte oplossing die past binnen jouw organisatie.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Bij Irrus begrijpen wij als geen ander dat tijd kostbaar is. Want als we minder tijd hoeven te besteden aan taken die geautomatiseerd kunnen worden, houden we meer tijd over voor elkaar. Tientallen ondernemers gingen je al voor:

MICROSOFT 365 ALS BASIS

Een succesvolle samenwerking in Microsoft 365 bereik je pas als iedereen binnen de organisatie weet hoe zij doelmatig kunnen werken in deze omgeving. Wij versterken jouw basis, zodat jij zowel intern als extern effectiever kunt samenwerken.

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.