loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Wat is een Document Management Systeem (DMS)?

Lees blog

Een Document Management Systeem (DMS) wordt voor veel organisaties steeds belangrijker, omdat veel bedrijven steeds meer vanuit de cloud zijn gaan werken. Maar was is een DMS precies en wat zijn de voordelen voor bedrijven om hun Document Management Software te structureren?

Wat is een Document Management Systeem?

Een Document Management Systeem (DMS) of documentbeheersysteem, is een digitale opslagplaats voor documenten en gegevens. Wanneer je voor een gestandaardiseerd DMS kiest zal de manier waarop er gewerkt wordt in de organisatie efficiënter verlopen.

De 6 voordelen van een Document Management Systeem

Documenten die niet gevonden kunnen worden of beschikbaar zijn wanneer je ze net op dat moment het hardst nodig hebt, iedereen kent deze frustratie. Om
nog maar te zwijgen over de zorgen en soms zelfs onwetendheid omtrent het naleven van privacy wet- en regelgeving. Deze zaken kosten onnodig veel tijd en energie. Kostbare tijd die je liever besteed aan klanten of medewerkers. Bij Irrus geloven wij er dan ook in dat iedereen zou moeten ervaren wat meer tijd, structuur, veiligheid en eigenaarschap voor hun organisatie kan doen. Download de e-paper over de 6 voordelen van een document management systeem.

Een Dms laten inrichten door Irrus

Sinds 2016 ondersteunt Irrus.nl organisaties bij de document management systeemtransitie van hun bestaande klantdossiers en bestanden, naar een gestandaardiseerd DMS. Geheel binnen jouw eigen Microsoft 365 omgeving. Doordat wij de koppeling met CRM-applicaties binnen de branche mogelijk maken, is onze oplossing geschikt voor iedere organisatie met een zakelijk
Microsoft 365 abonnement.

Ervaren wat meer tijd, structuur, veiligheid en eigenaarschap voor jouw organisatie kunnen doen?

Wij nemen graag het werk voor jou uit handen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden van Irrus’ SharePoint-DMS binnen jouw eigen zakelijke Microsoft 365 omgeving.

Wij maken tijd. Irrus.

Webinar - Moderne accountant

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lees ook onze andere recente blogs: