loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Tijd voor MARKETEERS

Marketing- en mediabureaus zijn gebaat bij een gestructureerde werkplek. Wij helpen je graag bij de inrichting van jouw digitale klantdossier in Microsoft 365. Irrus optimaliseert de SharePoint omgeving zodat marketingbureaus sneller en efficiënter kunnen werken. Wij maken tijd voor marketeers.

Lees meerDemo aanvragen

Sharepoint DMS VOOR Marketingbureaus

Mooie dingen maken om een sterk merk neer te zetten. Van blogteksten tot socials en videomateriaal. Al deze documenten worden door marketing- en mediabureaus dagelijks opgeslagen en verwerkt. Maar soms ontbreekt het aan structuur. Wij helpen je deze structuur toe te passen in de overvloed aan documenten. Het resultaat? Meer tijd, overzicht en creativiteit in jouw projecten.

DEZE Bedrijven GEBRUIKEN IRRUS:

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM (DMS) VOOR MEDIABUREAUS

Een document management systeem in SharePoint (DMS) is dé basis voor een geordend systeem waarin documenten veilig worden bewaard. Maar er is meer. Het SharePoint DMS van Irrus biedt marketing- en mediabureaus de volgende voordelen:

Digitaal klantdossier

Een digitaal klantdossier met een vaste (mappen)structuur

Documentcreatie

Office templates en documentcreatie;  maak met 1 druk op de knop een offerte, opdrachtbevestiging of een verwerkersovereenkomst direct in jouw huisstijl en met klantdata.

Teams integratie

Zoekfunctie en documentbibliotheken direct te gebruiken in Teams

Extern delen

Extern delen en samenwerken; geef je klant of freelancer inzage in het mediadossier en laat stukken aanleveren via Teams en SharePoint 

Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen of goedkeuren; begin een ondertekenverzoek vanuit jouw digitale klantdossier; gesigneerde documenten worden automatisch opgeslagen na ondertekening 

CRM integraties

Doorklikken vanuit CRM naar het mediadossier van de klant of project

Snel zoeken & vinden

Documenten en bestanden zijn makkelijk terug te zoeken op basis van de stamgegevens zoals projectnummer, verantwoordelijk relatiebeheerder, etc.

E-mailarchivering

Inkomende e-mail direct in het mediadossier opslaan vanuit Outlook

Automatische workflows

Digitaliseer en automatiseer standaard workflows zoals je documenten en documentstromen

De 6 voordelen van een DMS in Microsoft 365

Met een goed ingericht en gekoppeld DMS worden de werkprocessen voor accountants en administratiekantoren een stuk efficiënter. Bekijk alle 6 voordelen van een Document Management Systeem van Irrus.

TIJD VOOR INTEGRATIE

Onze oplossing koppel je met verschillende CRM-applicaties die veel gebruikt worden in de mediabranche. Denk bijvoorbeeld aan Teamleader, Simplicate, Afas of Simplicate. Wil je weten welke koppelingen er nog meer zijn?

Sharepoint DMS Irrus

TIJD VOOR EFFICIËNTIE 

Procesoptimalisatie is het continu verbeteren van bedrijfsprocessen om ze nóg efficiënter en effectiever te laten verlopen. Hierdoor kun je als organisatie voldoen aan de wensen en behoeften van de klant en voorkom je fouten.

TIJD VOOR VEILIGHEID

Niks is belangrijker dan de bedrijfsgegevens van jouw marketingbureau te beschermen. Verzeker de veiligheid van je klantgegevens door autorisatierollen toe te wijzen, inloggen met Multi-Factor Authenticatie en waarborg het informatiebeleid door deze te implementeren in het DMS. Irrus.nl maakt tijd voor veiligheid.

TIJD VOOR JOUW BEDRIJF

Minder tijd besteden aan handmatige werkzaamheden, betekent meer tijd voor dat wat er écht toe doet. Wij helpen je die tijd te winnen door jouw Microsoft 365 en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vragen? Verspil geen tijd, neem contact met ons op.