loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

Irrus is certified Teamleader partner geworden

Lees blog

 Irrus.nl heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door te worden erkend als officiële Teamleader Certified Partner. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in de groei en professionaliteit van het bedrijf.

Door deze certificering heeft Irrus.nl toegang gekregen tot een uitgebreid scala aan tools, middelen en expertise van Teamleader, een toonaangevend platform voor CRM en projectmanagement. Dit stelt Irrus.nl in staat om haar diensten verder te optimaliseren.

 

“We zijn verheugd om erkend te worden als een Teamleader Certified Partner,” aldus Niels Vervoort van Irrus.nl. “Dit partnerschap stelt ons in staat om onze servicekwaliteit naar een hoger niveau te tillen en onze klanten te voorzien van nog efficiëntere en effectievere oplossingen.”

Dit partnerschap betekent niet alleen een erkenning van de expertise van Irrus.nl, maar het onderstreept ook hun toewijding aan voortdurende groei en het leveren van uitmuntende diensten aan hun klantenkring. Met de status van Teamleader Certified Partner zal Irrus.nl blijven streven naar innovatie en uitmuntendheid in het bieden van oplossingen op maat, terwijl ze hun positie als betrouwbare partner voor CRM en projectmanagement versterken.

Voor meer informatie over hoe Irrus.nl als Teamleader Certified Partner u kan helpen, neem gerust contact op met Irrus.nl

Webinar - Moderne accountant

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lees ook onze andere recente blogs: