loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

sharePoint gekoppeld aan HIX

Maak je gebruik van de software van Hix? Dan kun je met behulp van onze Hix koppeling, vanuit de SharePoint klantdossiers, documenten uploaden naar Hix om ze beveiligd te verzenden naar je klant of digitaal te laten ondertekenen. Afgehandelde stukken kunnen vanuit Hix weer rechtstreeks worden bewaard in het corresponderende klantdossier van het SharePoint DMS van Irrus.

Tijd besparen door een naadloze integratie met de belangrijkste toepassingen van je kantoor.

 

Desktop Simplicate Irrus.nl

SLEUTEL TOT SUCCES

De veelzijdige mogelijkheden van Microsoft in de Cloud op een goede manier implementeren en toepassen is niet vanzelfsprekend.
Door te luisteren en wensen vertalen worden de Microsoft toepassingen op de juiste manier gebruikt.

MICROSOFT 365 BASIS

 Als je succes wil hebben met Microsoft 365 dan moet je er voor zorgen, dat iedereen in je organisatie er doelmatig mee kan werken. Wij versterken jouw basis, zodat jij zowel intern als extern effectiever kunt samenwerken.

KLANTGERICHT

Wij denken proactief mee met onze klanten en zorgen dat relevante innovaties worden vertaald naar efficiënte oplossingen die passen binnen de organisatie en de manier van werken. Samenwerken door meedenken en gestalte geven.

Open het digitale dossier rechtstreeks vanuit Simplicate

Zo laten we de accountancy weer om accountants draaien.

Als alle klant-, verkoop- en project gerelateerde documenten en bestanden zijn opgeslagen in een SharePoint bibliotheek, komen krachtige standaardfuncties in SharePoint beschikbaar: 

  • Single Sign-On: één keer inloggen in al jouw applicaties.
  • Nooit meer zoeken naar wachtwoorden en grip op in- en uitdiensttreding.
  • Veilig, eenvoudig en volledig gericht op de accountancy.
  • Vraagposten en PBC-lijsten direct naar je klanten sturen.
  • Vanuit elk boekhoudpakket, in je eigen huisstijl.
  • Makkelijk en snel antwoord op vragen.

Sjabloonbeheer en documentcreatie

Met de module voor sjabloonbeheer en documentcreatie, beheer je jouw MS Word, Excel en PowerPoint sjablonen op een centrale plek in SharePoint. De sjablonen kunnen vanuit de klantdossiers worden gebruikt voor het creëeren van gepersonaliseerde documenten met klant- en projectgegevens uit HIX.  Door de integratie met Power Automate kun je eenvoudig de documenten nabewerken tot PDF of versturen per e-mail.

Digitaal ondertekenen irrus.nl simplicate

digitale handtekening 

Voor het digitaal (en gekwalificeerd) ondertekenen van documenten kan de software van ValidSign of PKIsigning worden gebruikt. Door een naadloze integratie met onze functies voor Documentcreatie en de koppeling met HIX, kunnen gebruikers vanuit het dossier in SharePoint documenten maken en direct laten ondertekenen. Uit HIX worden de gegevens van de tekenbevoegde van de klant gebruikt om het onderteken-proces te starten. Getekende documenten worden automatisch opgeslagen in het digitaal dossier. 

 

 

Automatische dossiervorming en documentcreatie in MICROSOFT 365 & Sharepoint

Met onze oplossing voor automatische dossiervorming en documentcreatie in Microsoft 365 zorgen wij voor een gestructureerde inrichting van jouw digitale dossiers. Iedere klant, verkoopkans, project, team of afdeling krijgt een vaste indeling  en rechtenstructuur voor het centraal opslaan en delen van belangrijke e-mails, bestanden en documenten.  Hiermee ontstaat de optimale toepassing in de Cloud, waarmee elk team effectief kan (samen)werken.

extern delen

Met onze unieke uitbreiding van de deelfuncties van SharePoint, is een klantdossier in SharePoint eenvoudig te delen met de contactpersonen van de klant uit HIX. De klant krijgt dan direct toegang tot zijn eigen klantportaal via zijn eigen account.

Met de out-of-the-box deel-functies van SharePoint kunnen bepaalde bibliotheken/ mappen of bestanden worden gedeeld met ‘externe gebruikers’. Zo kunt u bestanden uitwisselen met uw klant of externe projectmedewerker zonder een kopie te maken naar een extern systeem of e-mailattachment.

Extern delen in SharePoint Online
Document zoeken in Microsoft Teams

Microsoft Teams integratie

De belangrijkste functies van het SharePoint DMS zijn direct tegebruiken vanuit Microsoft Teams. Het opzoeken van documenten, klanten en projecten gebeurt eenvoudig vanuit Teams. 

Stel Vragen!

De implementatie van ons proces heeft flinke impact op uw organisatie en de manier van werken. Voordat optimalisatie van Microsoft 365 en SharePoint binnen uw organisatie effectief kan worden gestart heeft u vanzelfsprekend vragen. Stel ze gerust en wij stellen u gerust.
Wij begeleiden u graag!