loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

SharePoint koppeling voor Simplicate

 Met de SharePoint koppeling voor Simplicate maak je in SharePoint Online/Microsoft 365 automatisch documentbibliotheken aan voor klanten, projecten of contacten uit Simplicate. Iedere bibliotheek krijgt een vaste mappenstructuur, zodat alle gerelateerde bestanden gestructureerd worden opgeslagen. Toegangsrechten worden automatisch toegekend en documenten kunnen makkelijk worden gemaakt met gegevens uit Simplicate.

 

Desktop Simplicate Irrus.nl

SLEUTEL TOT SUCCES

De veelzijdige mogelijkheden van Microsoft in de Cloud op een goede manier implementeren en toepassen is niet vanzelfsprekend.
Door te luisteren en wensen vertalen worden de Microsoft toepassingen op de juiste manier gebruikt.

MICROSOFT 365 BASIS

 Als je succes wil hebben met Microsoft 365 dan moet je er voor zorgen, dat iedereen in je organisatie er doelmatig mee kan werken. Wij versterken jouw basis, zodat jij zowel intern als extern effectiever kunt samenwerken.

KLANTGERICHT

Wij denken proactief mee met onze klanten en zorgen dat relevante innovaties worden vertaald naar efficiënte oplossingen die passen binnen de organisatie en de manier van werken. Samenwerken door meedenken en gestalte geven.

Open het digitale dossier rechtstreeks vanuit Simplicate

Open klant- en projectmappen vanuit Simplicate

Als alle klant- en project gerelateerde documenten en bestanden zijn opgeslagen in een SharePoint bibliotheek, komen krachtige standaardfuncties in SharePoint beschikbaar: 

  • Versiebeheer 
  • Offline en online synchronisatie 
  • Uitgebreide zoekfunctie 
  • Mobiele toegang 
  • Externe toegang ; deel mappen en bestanden met uw externe klant of projectteam
  • Workflow 
  • Zoekfunctie (search) 

Sjabloonbeheer en documentcreatie

Met de module voor sjabloonbeheer en documentcreatie, beheert u uw MS Word, Excel en PowerPoint sjablonen op een centrale plek in SharePoint. De sjablonen kunnen vanuit de klantdossiers worden gebruikt voor het creëeren van gepersonaliseerde documenten met klant- en projectgegevens uit Simplicate.  Door de integratie met Power Automate kunt u eenvoudig de documenten nabewerken tot PDF of versturen per e-mail.

Digitaal ondertekenen irrus.nl simplicate

digitale handtekening 

Voor het digitaal ondertekenen van documenten kan de de digitale handtekening van ValidSign worden geactiveerd. Gebruikers kunnen vanuit het dossier in SharePoint documenten maken en direct laten ondertekenen. Uit Simplicate worden de gegevens van de tekenbevoegde van de klant gebruikt om het onderteken-proces te starten. Getekende documenten worden automatisch opgeslagen in het digitaal dossier. 

 

 

 WIJ BOUWEN UW STANDAARDOPLOSSING

Irrus zorgt voor een gestructureerde inrichting van uw Microsoft 365 omgeving in de Cloud, voor het veilig opslaan van bestanden, e-mails en communicatie van klanten, projecten en medewerkers. Deze toepassing zorgt ervoor dat wanneer jij een nieuwe klant aanmaakt, het systeem een klantdossier aanmaakt met daarin alle relevante klantdocumenten.
Snel, effectief en automatisch in jouw huisstijl.

extern delen

Met de out-of-the-box deel-functies van SharePoint kunnen bepaalde bibliotheken/ mappen of bestanden worden gedeeld met ‘externe gebruikers’. Zo kunt u bestanden uitwisselen met uw klant of externe projectmedewerker zonder een kopie te maken naar een extern systeem of e-mailattachment.

Extern delen in SharePoint Online
Document zoeken in Microsoft Teams

Microsoft Teams integratie

De belangrijkste functies van het SharePoint DMS zijn direct tegebruiken vanuit Microsoft Teams. Het opzoeken van documenten, klanten en projecten gebeurt eenvoudig vanuit Teams. 

Stel Vragen!

De implementatie van ons proces heeft flinke impact op uw organisatie en de manier van werken. Voordat optimalisatie van Microsoft 365 en SharePoint binnen uw organisatie effectief kan worden gestart heeft u vanzelfsprekend vragen. Stel ze gerust en wij stellen u gerust.
Wij begeleiden u graag!