loader image
040 400 6357 info@irrus.nl

dE IMPACT IS ENORM

JOS FELIX | FINANCIEEL CABARETIER
“WE BEGONNEN MET SHAREPOINT EN DANKZIJ IRRUS HALEN WE DAAR NU VEEL MEER UIT. DE MANIER VAN WERKEN IS BETER EN LEUKER GEWORDEN. bETROKKEN EN SOLIDE PARTNER, PUNT.”
Bekijk testimonial

"Top tevreden! Het heeft een heel grote impact gehad op ons bedrijf. Heel de SharePoint inrichting is handig om alle documenten te bewaren. Project- en klantmappen zijn gestructureerd voor de afdelingen en zijn overal toegankelijk."

"Het Intranet heeft een fris uiterlijk en nodigt uit en geeft zoveel mogelijkheden. Collega's van Mozaïek Wonen waren enthousiast en lieten horen 'Jeetje, het is zo leuk en nuttig, het is echt goed gemaakt. We kunnen er veel op posten'. "

"Het werkt erg prettig om alle klantbestanden op een centrale plek te hebben staan. Ook het versneld vinden van documenten is een openbaring. De integratie met Teams is erg handig en zeker nu in de Coronatijd."

“Ik heb meer structuur gekregen in mijn papierwinkel. Ik kan nu alle documenten, e-mails en tekeningen eenvoudig zoeken en opslaan. Door de koppeling tussen SharePoint en mijn projectadministratie in Simplicate. Irrus heeft me er fantastisch mee geholpen.”

 

Rob van den Bongaardt

Aluminium op maat

Onze gebruikers