Office 365

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je altijd over de meest recente hulpprogramma’s van Microsoft beschikt. Alle Office 365-abonnementen omvatten Office 2016, met de volledig geïnstalleerde Office-toepassingen, zoals Word, PowerPoint en Excel.

SharePoint

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. Veilig ontsluiten van belangrijke informatie naar klanten, partners en collega’s.

Azure

Azure is het veelzijdige cloud platform van Microsoft. Het biedt een brede set cloudservices dat ervoor zorgt dat je toepassingen snel kunt bouwen en beheren. Microsoft Azure integreert met jouw bestaande IT-omgeving en helpt je snel te schakelen en kosten te beheersen.

PowerApps

Bouw snel apps dankzij de ‘aanwijzen en klikken’-aanpak. Koppel jouw app eenvoudig aan gegevens en gebruik Excel-achtige expressies om logica toe te voegen. Publiceer jouw app op internet en/of voor iOS, Android of Windows 10.

Flow

Maak geautomatiseerde werkstromen met jouw favoriete apps en services voor het ontvangen meldingen, synchroniseren van bestanden, verzamelen van gegevens en nog veel meer.

Teams

De chatoplossing voor de teams van nu. Communiceer via permanente chats met discussielijnen en houd iedereen op de hoogte. Start een privé- of groepschat, deel bestanden of werk samen aan inhoud.